Productontwikkeling voor het (speciaal) onderwijs

Clevy producten worden ontwikkeld voor leerlingen in het basis- en speciaalonderwijs en komen tot stand op basis van uitvoerig onderzoek. De producten leveren een educatief verantwoorde bijdrage aan het gebruik van computers door (jonge) kinderen. Clevy producten worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit, een kleurrijk design en een robuuste vormgeving.
Kijk voor meer informatie op de Clevy website

Clevy uitbreidingen en accessoires

Met tal van uitbreidingen en accessoires bedient Clevy een bredere doelgroep. Zo kan een breed scala aan toetsenbord gebruikers met een fysieke, geestelijke of visuele beperking zeer veel baat hebben bij het gebruik van onze toetsenborden, al dan niet uitgerust met de optionele Keyguard. Met de Dyscover biedt Clevy daarnaast hét taalhulpmiddel voor kinderen met dyslexie of leerlingen die anderszins moeite hebben met het automatiseren van klanken.
Bekijk de verschillende Clevy producten

Clevy Keyboard

Keyboard voor jonge kinderen: leermiddel voor schrijf- en toetsenboord vaardigheden.
Meer over Clevy Keyboard

i2

Clevy Contrast Keyboard

Keyboard met zeer hoog contrast en grotere letters voor slechtzienden en ouderen.
Meer over Clevy Contrast

i3

Clevy Headphones

Robuuste hoofdtelefoons met begrensd volume, speciaal ontwikkeld voor kinderen.
Meer over Headphones

Ontwikkelen is onderzoeken

Clevy wordt ontwikkeld en geproduceerd door BNC Distribution, veelal in samenwerking met Hogescholen en Universiteiten. Door wetenschappelijke kennis te combineren met kennis uit de praktijk, ontstaan er goed doordachte en unieke producten die aansluiten op de behoefte van de gebruiker.

Distributie wereldwijd

Clevy producten worden wereldwijd gedistribueerd via een grootschalig netwerk van internationale distributeurs en resellers.
Bekijk onze internationale verkooppunten